Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
23
Petak 11.11.2011.
12:19
Tportal, Vestionline A
Britanski portal Demos, koji se bavi istraživanjem odnosa moći i politike, objavio je uznemirujuću studiju o ekstremnoj desnici u Evropi, koja u proteklih pet godina postaje sve jača i okuplja sve više sledbenika. Studija Demosa zaključuje da ekstremna desnica danas predstavlja ozbiljnu pretnju mejnstrim politici u Evropi.
Petak 11.11.2011.12:21
Ohohoho sta ceka ovu EU sa jedne strane se bliskovito dize neofasizam a sa druge se naglo povecava broj muslimana . Sta to znaci !?!?! Mozemo samo da zbrojimo jedan i jedan pa ce svakome biti jasno za nekih deset godina . Jedva cekam , kokice i fotel pa da gledam kako ce to po Evropi da se roka:))
Petak 11.11.2011.12:47
nece to tako izgledat , to ce bit vise kao ulicne borbe između muslimana i tih tzv. neo-fasista i policijiom i vojskom sa trece strane koja ce bezuspesno probat da ugusi te borbe
Petak 11.11.2011.12:54
...mi bi to voleli....ali moras pogledati situaciju iz "pticije" perspektive...i jedni i drugi su samo pioni cija ce se uverenja i vera koristiti za ostvarivanje istih ciljeva koji se guraju hiljadama godina. a Srbija nikada nije bila u situaciji da gricka kokice tokom svetskih ratova, bas naprotiv.
Petak 11.11.2011.19:03
U Evropi ce SIGURNO krenuti obracun izmedju domacih i doseljenih ( za pocetak muslimana) posle ce to ici dalje !
Petak 11.11.2011.15:16
Људи, не примајте се, и ''неофашисти'' и ''исламисти'' су контролисане групе које се злоупотребљавају по потреби. То су глумци са подељеним улогама у режираној представи. Проблем наци-фашизма је мнноооого већи и на нивоу је држава и војних савеза, а не групица будала.
Petak 11.11.2011.13:21
Чанак највећи домаћи фашиста, треба га протерати из Србије.
Petak 11.11.2011.15:39
У питању је повећа група у зликовачком подухвату, која се инфилтрирала у структуре Републике Србије, са којом тесно сарађује део интелектуално-политичке ''елите'' на промоцији идеја и праксе легитимног наследника наци-фашизма ''Новог светског поретка''. ''Протеривање'' Чанка неби решило ништа, пошто су спремне замене, проблем је велики и системске природе.
Petak 11.11.2011.16:02
Уједињена Европа је Хитлерова идеја, наравно под Немачком чизмом, што је исти случај и 70 година после. Тако да је потпуно јасно да сви ови који ненормално форсирају ЕЗ по сваку цену су фашисти у модерним униформама. А Чанак ми је симбол тих идиота, и треба га протерати пошто он то тражи за Амбасадора Срба у Србији.
Petak 11.11.2011.19:22
Хитлер је желео расно чисту Европу, тако да молим те, немој да упоређујеш Адолфов циљ и овакву, данашњу Европску Унију пуну емиграната из Африке, Азије, пуну муслимана и још којекаквих. Француска је држава где је половина становништва црначко, слично је у Енглеској, у Немачкој велики број муслимана, као и у Холандији....... Хитлерова идеја је једно, а ционистичка Европска Унија је сасвим, сасвим, сасвим друго!
Petak 11.11.2011.14:05
LJudi dragi ,pa stante malo! NAS NAROD BIJE KUGA NEOFASIZMA POCEV OD TOTALNOG CISCENJA SRBA IZ KRAJINE I CISCENJA KOSOVO I METOHIJE! TACIJEV I MERKELIN NEOFASIZAM UBIO NAM JE PRKO 1000-u SRBA I ZAMISLITE NEZNA SE DO DANAS NI JEDAN UBICA? POSTAVICU DVA PITANJA: 1.KOJA SE VRSTA NEOFASIZMA PRIMENJUJE NA KOS. i MET., 2.KO JE BORIS TADIC KAD NE GONI UBICE I ZASTA MU SLUZI INTERPOL. Ako gospodine BORISE, ne znate da radite ili nesmete, ustupite mesto ONIMA KOJI SU PATRITE ! DUKI59
Petak 11.11.2011.14:27
Za nas u Dijaspori je to samo Pijana i Drogirana Bagra... Isto tako kao oni kod nas u domovini... Koji misle da si mozedu da uzmu svake prava... Kritikujete sta vas ocekuje u EU...? ;-) A ignorisete sta se svaki dan se odigrava... Pred sobstvenoj okolnosti...
Petak 11.11.2011.14:44
Неофашизам се шири планетом, а не само по Европи, под покровитељством ''Новог светског поретка'' који је реафирмисао све наци-фашистичке покрете у Европи и саму идеју наци-фашизма кроз ревизију историје и своје деловање. Ове будале, на које се упире прстом, су кукавичије јаје које треба послужити као изговор за прогон родољуба и сламање отпора ширењу пројекта ''Нови светски поредак''. Спиновање по систему ''држ'те лопова''. Треба убедити људе да су маргиналне групице хулигана, табаџија, асоцијалних личности, криминалчића и младића са психичким проблемима, који у огромној већини немају појма шта је фашизам, највећа опасност по човечанство. При томе се те групице брижљиво узгајају и ...
Petak 11.11.2011.14:58
...одржавају (дају им се ситни послићи - странке и држава - нпр. лепљење плаката, пребијање студената, исценирање туча на скуповима ''неподобних'' ...или им се толерише ''шанерисање''), а све то да би се злоупотребиле за компромитовање родољубивих иницијатива у погодном тренутку. Та ''страшна'' друштвена ''опасност'' је пажљиво праћена и усмеравана, као групе и појединачна и сви битни ''људи'' из тог миљеа фантастично сарађују са полицијом и на основу те сарадње опстају, иначе би нестали за два сата. Касично спиновање у циљу усмеравања пажње од џелата ове државе и друштва и остваривање ''политичких'' циљева. То је европски тренд који ''наша'' интелектуално-политичка ''елита'' примењује.
Petak 11.11.2011.15:12
U nacijonal-socijalistićkoj ideologiji se nas slavenske narode smatralo kao "podljude" - i znamo ćime je to rezultiralo. Mi koji smo u dijaspori bismo se trebali povuč iz tih zemalja. Bolje pre nego kasnije - ko zna šta nam se još može desiti.
Petak 11.11.2011.15:29
Родно место наци-фашизма је колонијална и германска Западна Европа и то је идеологија која је одредила за своје жртве све словенске народе и за длаку није одступила од свог плана ни данас, само је питање фазе ''развоја'' пројекта - кад ко долази на ред. Међутим, инсталиране интелектуално-политичке ''елите'' успешно одржавају свађе и мржњу која омогућава остваривање планова ''Новог светског поретка''.
Petak 11.11.2011.15:32
Свим Словенима је ''Нови светски поредак'' ископао раку или припремио робовске ланце, осим малобројној управљачкој касти која ће преносити наређења.
Petak 11.11.2011.16:29
Не разумем оне који на појам национал-социјализам, одмах скачу и позивају се на Други светски рат. Треба раздвојити Рат и саму срж идеологије, која заговара породицу, и отаџбину. И у томе не видим ништа лоше. Уосталом, медији 60 година пљују по тој идеологији, а никако да разграниче фашизам и национал-социјализам, које су две различите идеологије. Најлакше је пљувати по нечему, а не схватити саму суштину тога. Свакако да свесна омладина широм Европе не жели емигранте са других континената, који ништа не доприносе, већ се само баве криминалом, као што не желе ни масоне и Јевреје који владају светом. Србија-Србима, Немачка-Немцима,Енглеска-Енглезима и тако редом. Само тако би Европа била јака
Petak 11.11.2011.16:32
И још једна ствар.Та прича како су "екстремисти" повезани са полицијом и друкају све редом је апсолутна глупост. Можда то постоји у Србији, где свако сваког друка(наслеђе из комунизма-УДБА), али у Европи је то другачије. У Немачкој, Енглеској, Данској, Русији се они хапсе и осуђују на дуге затворске казне(посебно је издајник Путин познат по томе) и не постоје шансе да се те групе повежу са полицијом. Довољно је видети Немачку и њихове маршеве против комуњара и власти и схватити ко ту са ким "сарађује".

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)